Dokumentum filmek

H1N1

Az egyesült államokbeli Dr. Kent Holtorf, fertőző betegségek szakorvosa egy Fox News csatornán történt rövid interjúban kifejti, hogy a védőoltás súlyos egészségügyi következményekkel járhat, saját praxisából származó tapasztalata alapján teljes mértékben ellenzi a szert és sem magának, sem a családjának nem szándékozik beadatni az "ellenanyagot”. Tudni kell, hogy a védőoltások – bár többnyire ugyanarra a célra készültek – országonként különböző összetételűek lehetnek, azonban feltételezhető, hogy Magyarországon sem tér el jelentős mértékben a "védőkoktél” az amerikai verziótól.

10 leggyakoribb szexfantázia


A pénz mint adósság

A bankok sorozatos arcátlan hirdetései, a nép elszegényedése / eladósodása és országunk jelenlegi gadasági mutatói késztettek minket arra, hogy megosszuk Önökkel ezt az érdekes tényállást

Hogyan lett az ember

színes, magyarul beszélő, francia-kanadai ismeretterjesztő filmsorozat
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott
rendező: Jacques Malaterre
forgatókönyvíró: Yves Coppens
operatőr: Martial Barrault
zene: Yvan Cassar
narrátor: Pere Arquillué
vágó: Jacques Malaterre
adaptáció: Jacques Malaterre

Dinoshark

Hajtóereje Dinoshark!, Roger Corman, gazdag tapasztalatokkal rendelkezik a műfaj, és tette ezt az élményt, hogy használni összegyűjtésére csapata, hogy ez a saga életre. The GC effects were outstanding, most notable the Dinoshark design by Hollywood veteran Don Waller. A GC hatások éltek, leginkább figyelemre méltó az Dinoshark design hollywoodi veterán Don Waller. Dinoshark moved like one would expect an animal from prehistoric time to move. Dinoshark mozgott, mint bárki is gondolná az állatot a prehisztorikus időben mozogni. It was completely at home in the water, where it`s claim to the domain was left undisputed to all who came to challenge. Hogy teljesen otthon a vízben, ahol azon állítása, hogy a domain maradt vitathatatlan, hogy mindenkinek, aki eljött a kihívást. This was an action-packed excursion into another world, guaranteed to take you along for a fun-filled ride. Ez volt az izgalmas kirándulás egy másik világban, biztos, hogy elvisz magával egy vidám lovagolni. Many will write off this film as pure camp, but I disagree. Sokan írják le ezt a filmet, mint tiszta táborban, de nem értek egyet. The title alone tells you that it`s fantasy. A cím önmagában azt mutatja, hogy ez fantázia. You should not view this film expecting to see Citizen Kane. Önnek nem kell ehhez film várja, hogy Citizen Kane. What you should expect, and what is delivered is a good story, well crafted and directed. Mit kell várni, és mi a leszállított egy jó történet, jól kialakított és irányított. We all need a little escape from the realities of today`s world, and Dinoshark! Mindannyiunknak szüksége van egy kis menekülés a valóság a mai világban, és Dinoshark! is as good as an escape as it gets. van olyan jó, mint a menekülés dolog.

Szerver lefoglalások

Összehangolt akció keretében több szerverhotel termében tartottak házkutatást a rendőrök.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága szerzöi vagy szerzői joghoz kapcsolódó jogok megsértése bűncselekmény miatt eljárást folytat ismeretlen tettes ellen az Audióvizuális Művek Szerzői Jogait Védő Közcélú Alapítvány, valamint a PROART Szövetség a Szerzői Jogokért képviselőinek a feljelentése alapján.

Az angyalföldi rendőrök 2010. június 16-án egy időben- egy összehangolt akció keretében Budapest területén egyszerre több szerverhotelben lévő internet szolgáltató cégnél, valamint egy műszaki főiskolán tartottak házkutatást.

A nyomozás során beazonosították a nyomozók a legnagyobb hazai és nemzetközi fájlcserélő torrent oldalakhoz tartozó statisztikákat-, adatokat tartalmazó szervereket, valamint a fájlcserélés alapját adó átjátszó- és tartalom szervereket, amelyeken több tízezer szerzői joggal védett művet közvetítettek, osztottak meg jogosulatlanul a nyilvánosság felé a szerzők és kiadók engedélye nélkül, a szolgáltatást igénybe vevők közreműködésével.

A házkutatások során a lefoglalt 50 szerveren 500 terrabájt tartalom volt megtalálható. Az elkövetés során okozott kár megállapítása még folyamatban van.


Bennfentesek (2010) Online Filmnézés

Bennfentesek

2008-ban az Egyesült Államokban kezdődő pénzügyi krízis hatalmas lavinát indított el, mely végül világszinten kihatott mindenegyes iparágra. Az 1929-33-as nagy gazdasági világválság óta nem volt ilyen mértékű recesszió, mely több mint 20 billió USA dollár veszteséget okozott, és emberek millióit tett munkanélkülivé. Charles Ferguson ennek próbál utánajárni oknyomozó dokumentumfilmjében, melyben bennfentes gazdasági szakemberekkel, politikusokkal folytat interjúkat az Egyesült Államokon kívül Európában és Ázsiában is, hogy átfogó képet adjon a válságról, mely mindannyiunkat sújtott.

Élet az emberek után (2008) Online Filmnézés

Élet az emberek után

Mérnökök, botanikusok, ökológusok, biológusok, geológusok, éghajlatkutatók és régészek segítenek választ adni a kérdésre: milyen lesz világunk napokkal, hetekkel, hónapokkal, évekkel és évezredekkel az után, hogy az utolsó ember is eltűnik a Földről. Vajon tud-e az emberiség örök nyomokat hagyni a Földön, vagy csak idő kérdése, hogy a "legértelmesebb élőlény” nyomtalanul eltűnjön a bolygóról?

Magyar retró (2010) Online Filmnézés

Magyar retró

Tudják-e, hogy a Kádár-korszakban minek örült legjobban a magyar munkás? És mit vártak a munkáslányok az udvarlójuktól? Mit gondolnak, milyen volt akkoriban egy mintagazda? És ki nyerte az 1961-es szántóversenyt? Szeretnének-e együtt utazni Csűrös Karolával? Bujtor Istvánnal? És Kende Zoltánnal? Mire tippelnek, miért ettek akkoriban annyit a magyarok? És miért nem tudtak dolgozni? A Budapest retró 1-2, és a Balaton retró alkotóinak új filmje.

Kék mélység (2003) Online Filmnézés

Kék mélység

A világűr sötétjéből nézve bolygónkat a "föld” egy teljesen helytelen elnevezés. Területének hetven százalékát víz borítja, így bolygónk szikrázóan türkiz színben pompázik, ha a távolból figyeljük. Kifejezetten a víz és a hatalmas óceánok teszik a földet egyedivé. Az óceánok a földi élet bölcsői, ők határozzák meg éghajlatunkat és adnak helyet legkülönfélébb élőlények. Szerves részei életünknek és megóvásuk számunkra a legnagyobb kihívás. Annak ellenére, hogy a tengerek alkotják bolygónk területének kétharmadát, többet tudunk a hold felszínéről, mint a tengerek mélyéről. Most először nyílik lehetőség, hogy betekintést nyerjünk abba a világba, amit eddig csak kevesen láthattak, az óceánok és bennük valamint partjaiknál virágzó csodálatosan változatos élőlények világába. Az ismerttől az ismeretlenbe, a Kék mélység feltárja a tengereket és annak elbűvölő, csábító és kegyetlen világát.

Otthonunk (2009) Online Filmnézés

Otthonunk

Földünk a magasból című könyvének sikerét követően Yann Arthus-Bertrand újabb képkölteményt készített bolygónkról és annak törékeny egyensúlyáról. Miközben a világ több mint 50 országába kalauzol el, az Otthonunk csodákkal, meglepetésekkel, kérdésekkel és aggodalommal teli mondanivalója egyszerre tanítja és ösztönzi cselekvésre nézőjét.

A világ hét csodája Online Filmnézés

A világ hét csodája

Ezek a fenséges és gigantikus építészeti remekművek még ma is ámulatba ejtik az embereket. A hét csodából napjainkra már csak az egyiptomi piramisok maradtak fenn.

Ezért a film készítői véghezvitték a lehetetlent: a legújabb háromdimenziós számítógép-programok segítségével "újjáépítették” a csodálatos alkotásokat, és bemutatják nekünk a híres építmények történelemformáló szerepét…


javasold másnak is
Csatlakoz hozzánk
Film kereső
Szavazás
Az oldalon
2011 film előzetes
Hirdessen itt