Western filmek

Triggerman

Egy legendás póker játékos Triggerman érkezik a városba,a szerencsejáték-bajnokságra a vadnyugatra. A verseny kezdete pokoli fennakadásokat hoz, erőszakos banditák próbálnak leszámolni ,és gátolni az utat a döntőbe.

6 Guns 

Ez most valami más, de tényleg valami egészen más. The Asylum és a western? Igen, jól hallotta mindenki, ez most egy Asylum western. És fogalmam sincs, hogy milyen lesz, mert a trailerben csak a barna "színésznő" játékán érződik a klasszikus Asylum minőség. Na jó, meg a dialógusok... meg a gonosz vigyora... meg az a vérfröccsenés.

Fegyvertársak (2003) Online Filmnézés

 Fegyvertársak

Charley Waite (Kevin Costner), Spearman (Robert Duvall), Gomb és Mose Harrison mind menekülnek a múltjuk elől. A négy cowboyt a vadnyugat törvénye köti össze, és megpróbálják kerülni az erőszakot, ám egy határ menti város, ahol a félelem és a zsarnokság az úr, megváltoztatja az életüket, és arra kényszeríti őket, hogy cselekedjenek. Miközben ezek a bátor férfiak a döntő ütközetre készülnek, szembe kell nézniük saját sötét múltjukkal is.

A Harcos Útja – The Warrior’s Way (BRRip feliratos!) 2010 Online Filmnézés

Harcos útja

 The Warrior’s Way a film a harcművész- és a westernfilmek kombinációjaként egy ázsiai nindzsa bérgyilkosról szól, aki egy sivatag eldugott szegletében található western városkában rejtőzik el – itt talál rá a régóta áhított béke és nyugalom, sőt úgy tűnik, a szerelem is. Az törékeny idillnek azonban egycsapásra vége szakad, amikor szembesül… Szóval nem tudni mivel szembesül, de a bérgyilkosok általában a múltjukkal szoktak.
A fantasy akciófilm Sngmoo Lee rendezői debütálása, aminek főszerepét a koreai Dong-gun Jang játssza, de a figyelemreméltó castingban az Oscar-díjas Geoffrey Rush, Kate Bosworth, Danny Huston és Tony Cox is szerepel.

A félszemű (DVDSCR feliratos!) 2010 Online Filmnézés

A félszemű

A tizennégy éves Mattie Ross apját hidegvérrel lelőtte a gyáva Tom Chaney, és a lány eltökéli, hogy az igazságszolgáltatás kezére adja a bűnöst. Segítséget kér az iszákos, hamar a fegyveréhez kapó békebírótól, Rooster Cogburntől. Ketten nekivágnak – a férfi tiltakozása ellenére -, hogy levadásszák Chaneyt. Az apja vére azt diktálja Mattie-nak, hogy a bűnözőt az indiánok földjén át is üldözze, és megtalálja őt a LeBouef nevű texasi ranger előtt, aki egy másik férfi meggyilkolása miatt vinné Chaneyt Texasba.

Ezüstnyereg (1978) Online Filmnézés

Ezüstnyereg

Egy tíz éves fiú szeme láttára gyilkolják meg az édesapját. Az elkövetőt a gazdag és befolyásos Barett klán bérelte fel. A gyermek bosszút esküszik. Felnőttként veszélyes pisztolyhős és híres fejvadász válik belőle, ezért a Roy Blood álnevet kapja. A múlt azonban továbbra is kísérti: Barették csapdát állítanak neki, de ő szerencsésen megmenekül. Roy elhatározza, hogy végez a bűnözőkkel. Tervében fontos szerepet játszik egy pitiáner csaló, akivel végül életre szóló barátságot köt.

javasold másnak is
Csatlakoz hozzánk
Film kereső
Szavazás
Az oldalon
2011 film előzetes
Hirdessen itt