akció film 2

(1)(2)(3)

Gun

Az egyre növekvő bűnözési ráta és fegyveres erőszak visszaszorítás érdekében a Detroiti Városi Rendőrség totális háborút indít a fegyverkereskedők ellen. Egy sztriptízklubban történt brutális lövöldözés az utolsó csepp a pohárban: megalakítják az ATF-et, aminek élén Rogers detektív áll, akinek elsődleges célpontja Rick (50 cent), egy helyi születésű karizmatikus bűnöző ? az ATF azonban nagyobb halakra pályázik. Az egyetlen nyom amin elindulhatnak, egy vadiúj kézifegyver, a Smith and Wesson 500?

A Ravasz, Az Agy és Két Füstölgő Puskacső

London legizgalmasabb negyede valószínűleg az East End. Itt él a legtöbb nehézfiú, kábítószerügynök és nagyreményű semmittevő. A film négy hőse, a négy jó barát itt határozza el, hogy meggazdagodik. Az eredmény: hatalmas adósság és egy életveszélyes fenyegetés. Mindössze egy hetük van fizetni, ezért a legelképesztőbb megoldást választják: kirabolnak egy másik bandát. Újabb kétes elemek, bűnözők, csempészek, kétballábas bérgyilkosok és szigorú kocsmárosok tűnnek fel a színen. Mindenki mindenkit összetéveszt valakivel, leszámol valaki mással, miközben a nagy dohánynak lába kél.

A nindzsa bosszúja

Los Angelesben több, kábítószerrel kapcsolatba hozható gyilkosság történik.
A rendőrség nyomozója az ismert karateedzőhöz fordul segítségért.
Hatcher az áldozatok sérüléseiről készült röntgenfelvételek láttán megállapítja,
hogy a gyilkos nindzsa. A karateedző egykori tanítványa az egyetlen,
aki képes felvenni a harcot a kegyetlen gyilkossal szemben...

A Legendás ököl

A történet 1939-ben játszódik Sanghajban, egy kínai és egy japán harcművészeti iskola küzdelmét mutatja be. A különböző harci stílusok igen hiteles koreográfiában, nagyon látványosan csapnak össze, Yuen Wo Ping azóta sem koreografált ennél szebben filmet. Valamennyi színész teljesítménye emberfeletti, Jet Li és az öreg japán mester, Yasuyaki Kurata küzdelmét nem lehet elégszer megnézni: nagyon dinamikus, ahogy egymás stílusát imitálva küzdenek, a végső leszámolás közel tízperces harca pedig, ahol Jet Li Billy Chowval csap össze, már csak a hossza miatt is páratlan teljesítmény. Természetesen az eredeti film igen magasra rakta a mércét, de a Jet Li előadásában látható dojo-jelenet szintén igen látványos és szép, bár a Bruce Lee-ből áradó agresszív erőt nehéz lett volna utánozni de ezt meg sem próbálták.

A könnyező harcos

Kínában létezik egy ősi, titkos bűnszövetkezet, melynek neve: Sárkányok Fiai. Az ő fogságukba kerül Yo, az ifjú művész, akit a szervezet gyilkos céljaira használnak fel. 108 sárkány misztikus, hipnotikus erejét belétáplálva valóságos harcirobottá alakítják át. A különleges képességekkel felruházott ember előtt nincs lehetetlen célpont. Egyik akciójának véletlen szemtanújává válik Emu, a gyönyörű festőnő. A könyörtelen bérgyilkos mégis megkíméli életét, és ezzel magára szabadítja megbízóinak haragját. A Jakuza-klán minden erejét latba veti, hogy továbbra is hatalmában tarthassa a harcost.

A kínai testőr

Egy fiatal tanárnő szemtanúja lessz egy brutális gyilkosságnak. Segít kézre keríteni a gyilkost, ám ezzel saját életét teszi kockára. Gazdag barátja Hong Kong legjobb testőrét fogadja mellé. A nőt idegesíti, hogy minden mozdulatát szemmel tartják, de az első támadás után kezdi más szemmel nézni a helyzetet. A második akció után a testőr úgy dönt, nem várakozik tovább, hanem maga veszi kézbe az irányítást.

Holnap, Amikor Megkezdődik a Háború

 A Tomorrow, When the War Began John Marsden közkedvelt és a kritikusok által is elismert regénye alapján készült, amit ?minden idők legjobb Ausztrál tiniregénye?-ként emlegetnek a nemzetközi médiák.
A történet középpontjában 8 középiskolás jóbarát áll, akik egy elhagyatott ausztrál vidéki városban élik életüket, amit váratlanul és erőszakos módon feje tetejére állít egy háború, aminek bekövetkeztére senki sem számított. Családjuktól és barátaiktól elszigetelve a nyolc tinédzser lassan megtanulja, hogyan tudnak elmenekülni az ellenség elől, hogy tudnak túlélni? és visszavágni

Ninja

Az árva Casey egy japán harcművész-mester, Takeda sensei iskolájában nőtt fel, ahol nagy riválisa a gonosz Masazuka. Amikor kenyértörésre kerül a sor, és Masazukát kicsapják, bérgyilkos lesz belőle, de fő célja, hogy megszerezze a nindzsák rendjének ősi kincsét, melyet Takeda őriz. Casey New Yorkba utazik, hogy biztonságba helyezze az ereklyét, de Masazuka, aki egy könyörtelen iparmágnás megbízásában áll, ott is keresztezi útját.

Yamakasi 2

A Luc Besson-féle Yamakasi folytatása még több és még keményebb akcióval a Kill Bill hangulatában. A jól ismert, extrém sportot űző francia banda ismét kiélezett helyzetbe kerül, mikor Bangkokban összeakad a helyi maffiával. A srácok épp egy építkezés bambusz állványzatán gyakorolják látványos és életveszélyes ugrásaikat, mit sem sejtve, hogy az a bangkoki kínai maffiai felségterülete. Önhibájukon kívül a helyi maffia és a Jakuzák között dúló bandaháborúba keverednek. A helyzet még rázósabbá válik, mikor a helyi galeri lánytagja beleszeret a Yamakasi csapat egyik vezéralakjába Charles-ba, és régi bandája ellen fordul: elhagyja őket és velük együtt a bűnözést is. A fiúk akrobatikus ügyességgel próbálják kiverekedni magukat a slamasztikából.

A karate kölyök

A 12 éves Dre Parker (Jaden Smith) Detroitban a legnépszerűbb fiú, aki egyszer csak Kínában találja magát, ahol édesanyja (Taraji P. Henson) új állást kap.
Dre számára az egyetlen pozitív élmény, amit az új környezetben talál, bájos osztálytársa, Mei Ying, akibe azonnal beleszeret - és bár az érzés kölcsönös -, a kulturális különbségek nem könnyítik meg a barátságot. Dre emiatt egyből szembe találja magát Chenggel, a környék kung fu sztárjával, aki elsőre csúnyán elbánik vele.
Drenek nincs kihez fordulnia, teljesen magára van utalva az idegen országban. Egyedül Han úr (Jackie Chan), a karbantartó áll ki mellette, aki titkon kung fu mester, és aki vállalja, hogy felkészíti a fiút a közelgő kung fu bajnokságra. Itt Dre megmutathatja mire is képes valójában, s rájön, hogy akit le kell győznie az nem más, mint önmaga, és a félelmei.

Tűzlabda

Újra van egy sport amiért lehet rajongani.A bajnokság 1974 óta tart,de most van először filmvásznon a thai cenzúra miatt.Most a sportba beférkőzött a megvesztegetés.Egyre többen gondolják hogy a bundával több pénzt lehet keresni minta a sporttal.A kosárlabdára és a keleti harcművészetet ötvöző!

Kéjjel-nappal

Amikor egy kisvárosi nő (Cameron Diaz) találkozik egy rejtélyes férfival (Tom Cruise), aki láthatóan nem fél semmitől, titkokkal teli, és mindig a legváratlanabb pillanatokban bukkan fel, azt gondolja talán ő az, ő álmai pasija. Azonban hamarosan gyanítani kezdi, hogy valami nem stimmel, és rájön, hogy a férfi nem más, mit egy profi ügynök. Nincs sok választása, vele kell tartania, és egyszer csak egy árulásokkal, átverésekkel teli helyzetben találja magát. Halálos kalandokon verekszik keresztül magukat, meghökkentő helyzeteket cseleznek ki közös erővel. A túlélésük egyetlen záloga, ha bíznak egymásban. De vajon az ügynök az akinek mutatja magát?

Zöld darázs

Zöld darázs (The Green Hornet)2011.iNT.CAM.XviD.Hungarian-G1-CiNEDUB Zöld darázs (The Green Hornet) színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 119 perc, 2011 (16) rendező: Michel Gondry forgatókönyvíró: Evan Goldberg, Seth Rogen zeneszerző: James Newton Howard operatőr: John Schwartzman producer: Neal H. Moritz vágó: Michael Tronick szereplő(k): Seth Rogen (Britt Reid / Zöld darázs) Jay Chou (Kato) Cameron Diaz (Lenore Case) Christoph Waltz (Chudnofsky) Tom Wilkinson (James Reid) David Harbour (Scanlon) Edward Furlong (Tupper) Edward James Olmos (Michael Axford) szinkronhang: Varga Rókus (Britt Reid / Zöld darázs magyar hangja) Előd Álmos (Kato magyar hangja) Für Anikó (Lenore Case magyar hangja) Epres Attila (Chudnofsky magyar hangja) Koroknay Géza (James Reid magyar hangja) Haás Vander Péter (Scanlon magyar hangja) Reid (Seth Rogen) laza és nagydumájú milliomos, Kato (Jay Chou) eszes, csendes és hűséges, Reid apjának (Tom Wilkinson) titkára. A páros kihasználja a kínálkozó alkalmat, hogy végre valami hasznosat tegyen az életben: felveszik a harcot a bűn ellen. Reid Zöld darázsként, Kato pedig pótolhatatlan segédjeként száll szembe a bűnözőkkel. A nem túl törvényes módszereket alkalmazó két harcművész és fegyverspecialista Reid titkárnőjének (Cameron Diaz) segítségével Los Angeles legnagyobb alvilági vezetőjének (Christoph Waltz) nyomába erednek. Azonban Chudnofsky-nak is van saját terve: méghozzá, hogy egyszer és mindenkorra levadássza a Zöld darázst.

Nagy mellű zombik

Néhány sztriptíztáncos csaj egy romos épület pincéjében véletlenül megtalálja a Lelkek Kútját és mellette a Holtak Könyvét. Mivel egyikük nagyon jól ért az okkultizmushoz íziben fel is olvas egy részt a könyvből. Később kiderül, hogy ez nem volt túl jó ötlet, mert a halottak ennek hatására életre kelnek és elkezdik elfogyasztani a kisváros lakosságát. A csajok ezért kardot és láncfűrészt ragadnak, hogy helyrehozzák a hibát.
A film egy bődületes nagy marhaság, viszont aranyosak benne a kis japán csajok, összességében pedig látványos és szórakoztató alkotás. Trash rajongóknak megtekintése kötelező!

Sose hátrálj meg

Jake Tyler új városba költözik a családjával. A fiatalember belekeveredik az illegális küzdelembe, amelyben különböző küzdősportok képviselői mérik össze erejüket. A harcban nincsenek szabályok, csak az számít, ki nyer. Bár Jake alulmarad az összecsapásban, nem engedik kiszállni. A családját és a barátait is veszély fenyegeti, ha nem vesz részt a következő menetben. Jake a veterán, visszavonult harcművészhez, Jean Roquához fordul segítségért, hogy felkészítse az összecsapásra. A kemény edzések után eljön a pillanat, amikor szembe kell néznie ellenfelével.

Magányos ember

 
A remek szereposztású filmdráma Ben Kalmen (Michael Douglas) egy ötvenes éveiben járó egykor sikeres autókereskedő történetét meséli el, aki rossz döntései következtében elvesztette szinte mindenét: az üzletet, feleségét Nancy-t (Susan Sarandon) és kapcsolatát lányával, Susan-nal. Ben azonban kap még egy esélyt az élettől: új barátnője, Jordan (Mary-Louise Parker) egy nagy autógyártó cég befolyásos vezetőjének lánya, ha Ben féken tartja önhitt, arrogáns természetét, ha tanult a múltban elkövetett hibáiból, ugyanolyan naggyá válhat, mint egykor volt…

Machete

 Machete színes, szinkronizált, amerikai akciófilm, 105 perc, 2010 (18) rendező: Robert Rodriguez, Ethan Maniquis forgatókönyvíró: Robert Rodriguez operatőr: Jimmy Lindsey producer: Elizabeth Avellan, Aaron Kaufman, Iliana Nikolic vágó: Rebecca Rodriguez szereplő(k): Danny Trejo (Machete) Michelle Rodriguez (Luz) Jessica Alba (Sartana) Steven Seagal (Torrez) Robert De Niro (McLaughlin) Lindsay Lohan (April Benz) Rose McGowan (Cherry Darling) Don Johnson (Stillman) Cheech Marin (Benito del Toro) Jeff Fahey (Michael Benz) Úgy nézett ki, mint bármelyik munkás az utcán, a tökéletes balek, aki elviszi a balhét. Csakhogy ő volt Machete, a legenda, gyilkos ösztönnel és páratlan képességekkel. Miután összetűzésbe került egy Torrez nevű hírhedt mexikói drogbáróval, Machete Texasba költözött, de a korrupt elit hálózata utolérte, és tőrbe csalta: egy szenátor lelövése miatt körözni kezdik. Machete tisztázni akarja nevét, de többen is az útjában állnak: Benz, a könyörtelen üzletember, az őrült Von és kisebb hadserege, és Sartana, a gyönyörű bevándorlási hivatalnok. Akadnak segítői is: a lázadó szellemű, szexi taco árus, Luz, és Padre, a pap, aki az imádság mellett a pisztolyforgatásban is otthon van. Golyózápor, véreső és széttört szívek övezik az utat, melyen Machete elindul, hogy leszámoljon Torrezzel egy utolsó, mindent eldöntő összecsapásban.

A szellemlovas

Johnny Blaze (Nicolas Cage) a száguldó világ legvakmerőbb motoros kaszkadőre. Amikor egy különös idegen a lelkét kéri cserébe súlyosan beteg apja felgyógyulásáért, nem habozik: számára az ördöggel kötött üzlet csak egy újabb kaland. 

Salt ügynök

színes, magyarul beszélő, amerikai akcióthriller, 100 perc, 2010 (16) Dolby Surround rendező: Phillip Noyce forgatókönyvíró: Kurt Wimmer, Brian Helgeland zeneszerző: James Newton Howard operatőr: Robert Elswit producer: Lorenzo di Bonaventura, Sunil Perkash vágó: Stuart Baird, John Gilroy szereplő(k): Angelina Jolie (Evelyn Salt) Liev Schreiber (Winter) Chiwetel Ejiofor (Peabody) Daniel Olbrychski (Vassily Orlov) Yara Shahidi (Cleo) Gaius Charles (Todd Bottoms) Zoe Lister Jones (Zoe Kinnally) Corey Stoll (Shnaider) szinkronhang: Kéri Kitty (Evelyn Salt magyar hangja) Barabás Kiss Zoltán (Winter magyar hangja) Papp Dániel (Peabody magyar hangja) Rosta Sándor (Vassily Orlov magyar hangja) Evelyn A. Salt (Angelina Jolie) a CIA alkalmazottja, de egy szovjet disszidens felismeri benne az oroszok kémjét: azt állítja, hogy Salt alvó ügynök, aki évek óta arra vár, hogy feladatot kapjon igazi munkaadóitól, és most el is jött az ideje. Hamarosan az USA-ba látogat az orosz elnök, őt kell majd megölnie. Salt főnökei nem bíznak semmit a véletlenre: azonnal lecsapnának addigi emberükre, ám van egy baj vele: túl jól képezték ki. Az ügynök kicsúszik a gyűrűből, és elmenekül. Az egész CIA a nyomába veti magát, ő pedig a saját és a férje életét is kockáztatja, hogy bebizonyítsa: valaki más az áruló.

A varázslótanonc

A varázslótanonc - The Sorcerers Apprentice színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 103 perc, 2010 rendező: Jon Turteltaub forgatókönyvíró: Doug Miro, Carlo Bernard, Matt Lopez zeneszerző: Trevor Rabin operatőr: Bojan Bazelli producer: Jerry Bruckheimer vágó: William Goldenberg szereplő(k): Nicolas Cage (Balthazar Blake) Jay Baruchel (Dave Stutler) Alfred Molina (Maxim Horvath) Teresa Palmer (Becky) Monica Bellucci (Veronica) Toby Kebbell (Drake Stone) Omar Benson Miller (Bennet) James A. Stephens (Merlin) Dave Stutler egy átlagos főiskolás srác, aki épp fizikavizsgájára készül, és szeretne randit kérni álmai nőjétől, Beckytől. Balthazar Blake pedig egy igazi varázslómester, aki a mai, modern Manhattanben tengeti napjait, és próbálja megvédeni a várost ősi ellenfelétől, Maxim Horvath-tól. Balthazar nem boldogul egyedül, így felfogadja tanoncának Dave-et, akiben rejtett mágikus képességeket vél felfedezni. Sajnos ezek az erők túl mélyen lappanganak Dave-ben, aki bár keményen próbálkozik, csak nehezen tudja elsajátítani Blake összetett varázsművészetét. A mágus és segédje azonban keményen dolgoznak azon, hogy visszaszorítsák a sötétség erőit. Az ifjú Stutlernek most minden bátorságára szüksége lesz, hogy túlélje a kiképzést, megmentse a várost, és még a kiszemelt lány szívét is meghódítsa, hogy végül joggal nevezhesse magát igazi varázslótanoncnak. Hang: Magyar szinkron Minőség: DVDRip

Ragadozók

Egy elit harcosokból álló csapat, élükön egy zsoldossal (Adrien Brody) különös bevetésre indul. Nem ismerik egymást, és nem tudják, hogyan kerültek egy idegen bolygóra, méghozzá szabad prédaként. Egy orvos kivételével az alakulat tagjai mind hidegvérű gyilkos: van köztük kommandós, bérgyilkos, elítélt, Yakuza-tag. Ők a legjobban kiképzett, legveszélyesebb ‘ragadozók’ a Földön, akikre most a Ragadozók egy rendkívül kegyetlen új faja vadászik. Céljuk, hogy végleg kiirtsák a bolygójukra tévedt idegeneket.
Felkészülési idő nincs. Kezdődik a hajtóvadászat.

Ki a faszagyerek?

Az egyik kemény legény, a másik meg nyamvadt, akár egy túrós lepény. Összeillenek, mint borsó meg a héja? Fityfenét. Bár az élet mindig tartogat meglepetést. Vann ügynök a rosszfiúk réme. Elkapja a grabancukat, bár ezúttal valami más akad a kezei közé. Az üldözőbe vett fegyverkereskedő vevőjéről ugyanis kiderül, hogy csak egy egyszerű, szerencsétlen flótás, aki rossz időben volt rossz helyen. Vann azonban nem csügged, inkább ráveszi a szemlátomást beszédkényszerben szenvedő kisembert, hogy játssza tovább a szerepét.

Tökéletes katona 3

 
Tíz évvel a Tökéletes katona: A visszatérés után egy harmadik rész készül az Universal Soldier sorozathoz, az eredeti páros, Dolph Lundgren és Jean-Claude Van Damme főszereplésével ? kizárólag DVD-re. Egy ellopott titkos technológia segítségével terroristák egy csoportja létrehozza a tökéletes katona új generációját, egy genetikailag módosított elit harcost, akit megállíthatatlan gyilkológéppé alakítanak át. A harcos (egykori UFC nehézsulyú bajnok, Andrei ?The Pit Bull? Arlovski) segítségével elfoglalnak egy nukleáris reaktort Csernobilban, halálos fenyegetést jelentve több száz kilométeres körzetre. Az egyetlen, képes megállítani őket, Luc Deveraux (Jean-Claude Van Damme) aki hosszú ideje visszavonultan éli életét. Miután újbóli kiképzésen esik keresztül, egy nehézfegyverzettel ellátott csapatot adnak a keze alá, hogy támadja meg az erődítményszerű épületet. The only one who can stop them is, a UniSol who?s been decommissioned for years. A helyszínen azonban kellemetlen meglepetés vár Deveraux-ra, nem egy, hanem két UniSol katona várja, az egyik ráadásul régi ismerőse: Halálos ellenfele, Andrew Scott (Dolph Lundgren).

A szállító 3

Egy nemzetközi hulladékkezelő vállalat, az EcoCorp Ukrajnában készül felállítani új telephelyét. Annak érdekében, hogy a veszélyes hulladékok beszállítását és lerakását elkezdhessék, meg kell szerezniük a Leonid Vasilev környezetvédelmi miniszter engedélyét. Mindenre elszánt környezetvédelmi aktivistaként Leonid azonban nem hajlandó engedélyezni, hogy kapzsi üzletemberek szemeteljék tele országát. A nemleges választ hallva az EcoCorp felbérli Jonas Johnsont, a Delta Force ex-ügynökét, hogy találja meg a módját annak, hogy kényszeríthetné ki a miniszter aláírását. Johnson nem riad vissza a törvénytelen módszerektől: hogy megzsarolja Leonidot, elrabolja lányát, Valentinát. Az a terve, hogy foglyát folyamatosan mozgásban tartja, hogy a miniszternek esélye se legyen kiszabadítania őt. Megpróbálja felbérelni Frank Martint (Jason Statham) a fogoly szállítására, ám Franknek elege van a piszkos melóból, ellenben beajánlja egyik barátját, aki szerinte biztosan szívesen elvállalná a küldetést. Frank barátja, Malcolm be is adja a derekát, ám hamarosan kudarcot vall, és ezzel alá is írja halálos ítéletét. Johnson emberei rálőnek, s a sebesült férfi autójával Frank házában köt ki - Valentinával az anyósülésen. Mikor Frank megpróbálja kimenteni Valentinát, valaki leüti hátulról, s mire magához tér, Johnson egy bombát erősít a csuklójára, így a Szállító kénytelen elvégezni a küldetést, amit soha nem akart.

Kaptár 2. - Apokalipszis

A feldúlt Raccoon City szívében még meg nem fertőzött emberek egy kis csoportja, köztük Jill Valentine (Sienna Guillory) és Carlos Oliveira (Oded Fehr), a csapat vezetője az életükért küzdenek. Ám egy másik halálos fenyegetéssel is szembe kell nézniük: az egyik kísérlet eredményeként létrejött genetikai mutáció, a lickerek, gyorsabbak és gonoszabbak mindennél. Úgy tűnik, elhagyta őket a szerencse, készleteik kimerültek, amikor Alice (Milla Jovovich) ismét felbukkan.

Deadly Crossing

Erőszakos és kegyetlen heroin kereskedők árasztják el a Seattle-t.Elijah Kane (Steven Seagal) vezet egy elit titkos rendőrosztagot,hogy bíróság elé állítsák őket . Kane és a kiváló csapata a város utcáin fellépnek ellenük, hogy tisztítsák ki a kábítószer-báróktól a várost, bármilyen brutális módon is ha szükséges.

Jack falls

Jack Adler a a bűnözők közé beépült rendőr visszatér Londonba, hogy kiderítse kik akarták őt megölni Amszterdamban.

javasold másnak is
Csatlakoz hozzánk
Film kereső
Szavazás
Az oldalon
2011 film előzetes
Hirdessen itt