Horror film 2

(1)(2)(3)

Kitaszított

Az Outcast című brit-ír horror Colm McCarthy skót rendező alkotása. A misztikus film Mary-ről (Kate Dickie), és tinédzser fiáról, Fergalról (Niall Bruton) szól, akik folyamatosan menekülnek. Üldözőjük egy roppant gonosz férfi, Cathal (James Nesbitt), akinek egyetlen célja, hogy levadássza őket, és aki még a sötét mágia használatától sem riad vissza. Azonban Mary is bevet hasonló ősi rituálékat, hogy megvédje egyetlen fiát. Közben egy szörnyű fenevad kezdi tizedelni a környék lakosságát, ezzel veszélybe sodorva Fergal, és egy környékbeli lány, Petronella (Hannah Stanbridge) bimbózó kapcsolatát. De vajon ki áll véres öldöklések hátterében?

A gyermek szeme

Néhány fiatal egy Bangkok-i reptéren reked, ám ekkor még nem is sejtik, hogy olyan természetfeletti jelenségek sorozatának lesznek itt szemtanúi, amelyek örökre nyomot hagynak életükben...

A halál művészete 3

ő Maga a fekete mágia, mint minden más fegyver, eredendően nem gonosz
Az gonosz, aki rossz célokra használja a mágiát.őThan és családja segítségül hívja a fekete mágiát
hogy bosszút álljanak a tanárnőn, és lelkét örök sötétségbe taszítsákő A fekete mágia erőinek segítségével megidézik a rég elhunyt édesanyjuk Düen lelkét aki így Panor testében újra emberi alakot ölthet. Panornak egy lehetősége van, hogy megszabaduljon a szörnyű átoktól. Elpusztítani azokat akik rábocsátották azt. Ahhoz, hogy ezt véghezvigye, azonban előbb a halál művészetének a mesterévé kell válnia.?de ?Ha mágiát alkalmazol számolj a következményekkel ?mert elkísérnek a halálod napjáig?A nagy sikerű Halál Művészete trilógia harmadik epizódja más megvilágításba helyezi az előző részek eseményeit és lerántja a leplet sok eddig ismeretlen titokról is.

Halálos árnyak

 
Egy fakitermelési vállalat egy genetikai beavatkozással gyorsítja meg a fák növekedését a nagyobb haszon elérése érdekében.
De a kísérlet végzetessé válik, mikor a vállalat alkalmazottai és a környezetvédő aktivisták megfertőződnek és kiéhezett zombikká válnak.
A néhány túlélő megpróbálja megfejteni a tragédia okait.

Otis – Pokoli tévedés

 
Sorozatgyilkos szedi áldozatait a kertvárosban. Egyik nap nyoma vész a csinos, fiatal tinédzsernek, Riley Lawsonnak. Amikor az elkeseredett szülei kapcsolatba kerülnek lányuk elrablójával, egy kiállhatatlan FBI-ügynökhöz kerül az ügy irányítása. Miközben Riley-t egy luxus felszereltségű börtöncellában tartja fogva Otis, az FBI egyik hibát követi el a másik után. Rileynek végül sikerül kiszabadítani magát. Otis nem sejti, hogy az FBI tehetetlenségét látva a Lawson família elhatározta, hogy saját kezébe veszi az események irányítását. Hozzájuk képest a fickó kezdő a szakmában.

Hideg préda 2

 2006 telén néhány fiatal szembesült a brutális véggel Jotunheimen hegyei között. Miután egyiküket baleset érte, az elhagyott szállodában egy pszichopata gyilkos terrorizálta őket. Csak egyetlen lány élte túl a mészárlást. Az átfagyott, sebekkel borított Jannicke megpróbál visszajutni a civilizációba. A sokkos lányra Ole talál rá, és beviszi a helyi kórházba, ahol a barátnője, Dr. Camilla dolgozik. A rendőrök nem nagyon hisznek a lánynak, ám az elbeszélése alapján végül rátalálnak Jannicke barátainak, illetve a pszichopata gyilkos holttestére. A tetemeket a kórház hullaházába szállítják. Dr. Herman feléleszti a sorozatgyilkost.

Jelek

 Különös események zajlanak egy álmos amerikai kisváros közelében egy farmon. Valaki hatalmas, kör alakú tisztást vág a kukoricásba. A farm tulajdonosa (Mel Gibson), a város egykori lelkipásztora szeretne nem törődni a tréfacsinálókkal, de azok visszatérnek, és a földeken újabb és újabb gabonakörök jelennek meg. A ház lakói egyre jobban félnek; a titokzatos, kísérteties jelek pedig szaporodnak. Talán tényleg nekik van igazuk, nem Graham tiszteletesnek. Talán mégsem emberkéz műve ez az egész. A kutyák megvesznek, a friss víz megposhad, a városka lakói menekülnek, és az egyetlen férfi, aki eddig képes volt megőrizni a józan eszét, maga is kénytelen egyre komolyabban venni a körülötte zajló eseményeket. Hiszen lehet, hogy nemsokára a gyerekei életéért kell küzdenie. Csak azt nem tudja, kivel.

Elhagyatva

Marie-t, a sikeres filmproducert még csecsemőként menekítették ki nevelőszülei a hatvanas években Oroszországból Amerikába. Családi tragédiákkal sújtott, sötét múltja azonban nem hagyja nyugodni, és negyven évvel később egy hagyatéki tárgyalás miatt visszatér, hogy kiderítse, mi történt a valódi szüleivel. Az örökölt családi birtokon azonban nemcsak soha nem látott testvérével találkozik, hanem ijesztő kísértetekkel is,akik az életére törnek. Marie és testvére, Nyikolaj hamarosan rádöbben, hogy újra át kell élniük a születésük utáni végzetes éjszakát, de úgy tűnik, ezúttal nem tudnak majd múltjukból élve elszabadulni.

A lyuk

A történet egy családról szól, akik új házba költöznek, és az alagsorban rábukkannak
egy hatalmas lyukra, amely a család legmélyebb félelmeit kelti fel.

Kísértetjárás Connecticutban

Az 1987-es megtörtént eseményeken alapuló rémisztő horror egy mit sem sejtő amerikai család természetfeletti, sötét erőkkel való találkozását tárja elénk. Amikor a Campbell család Connecticut állam egyik távol eső részébe költözik, hamar rá kell jönniük, hogy a bájos, viktoriánus otthonuknak igencsak nyugtalanító a múltja. Nem csak az bizarr, hogy a ház egykoron ravatalozó volt, de ráadásul a néhai tulajdonos látnok fia Johan visszatér, és az ártatlan és gyanútlan családot ez eddig ismeretlen, borzasztó kísértéssel sújtja.

Az új leánygyermek

Costner egy frissiben elvált apukát alakít, aki lányával és fiával új helyre költözik, választása egy kisváros mellett található lakóházra esik. A beköltözés után gyermekei felfedeznek valami fura dombocskát a birtokon. A férfi nem is tulajdonít neki túl nagy jelentőséget, csak akkor próbálja meg kideríteni, hogy mi lehet ez az ingatlanügynök által sem említett valami, mikor a lánya furán kezd viselkedni.

A tíz csapás

Katherine (Hilary Swank), az egykori misszionárius, családja tragikus halála után nemcsak elfordult istentől, hanem hadjáratot is hirdetett ellene. Azóta a vallási kérdéseket racionális alapon cáfoló tudósok egyik legismertebb alakja lett. Ezért utazik egy világtól elzárt louisanai kisvárosba is. Az a hír járja ugyanis, hogy az itteniek kénytelenek újraszenvedni a bibliai tíz csapást. Ő pedig be akarja bizonyítani, hogy mindez csak babonás képzelgés. Ám érkezése után egyre különösebb eseményekkel, egyre rémisztőbb helyzetekkel, egyre megmagyarázhatatlanabb jelenségekkel kell szembenéznie.

Karácsonyi áramszünet

Karácsony este van. Áramszünet van a városban, minden sötétségbe borult. A The Ravenwood intézet néhány lakója az épületben rekedtek, se ki nem juthatnak, se be nem juthat senki. Ez még nem is lenne olyan nagy baj, de úgy tűnik, hogy nincsenek egyedül...

A démonok éjszakája 

A démonok éjszakája ( Night of the Demons ,2009 ) Nemzet : amerikai Műfaj : horror,feldolgozás A filmelőzetes az oldalon korhatáros !A bejövő "képernyőbe" be kell írni egy kamu születési dátumot és utánna meglehet tekinteni. A történet egy unalomig ismert formulára épül: néhány fiatal bent reked egy elhagyatott épületben, és kiderül, hogy nincsenek egyedül. Ezúttal démonok próbálják megölni/megenni a csapatnyi embert, akik persze felveszik a harcot a gonosz lényekkel. Az alábbi korhatáros előzetesben megtekinthető, hogyan is néz ki ez a gyakorlatban, démonokkal, vérrel és fedetlen női keblekkel.

Tükör/Szilánk

 
Lena Headey (Gina McVey) Ulrich Thomsen (Dr. Robert Zachman) Melvil Poupaud (Stefan Chambers) Michelle Duncan (Kate Coleman) Asier Newman (Daniel McVey) Richard Jenkins (John McVey) Daren Elliott Holmes (Simon the Garage Manager) Howard Ward (Jim) Damian O'Hare (Anthony) Dennis Banks (Doorman) Gina (Lena Headey) és családja boldogan ünneplik apját (Richard Jenkins), annak születésnapi vacsoráján. Mindenki legnagyobb megdöbbenésére, egyszer csak leesik és darabokra törik a fali tükör. Amikor egy tükör eltörik, az mindig rosszat jelent, de Gináék nem különösebben foglalkoznak ezzel a baljós jellel. Innentől kezdve azonban sorra különösebbnél különösebb események történnek Ginával. Másnap megpillant egy autót, melyet mintha ő maga vezetne. Követi hasonmását, viszont nem figyel oda a vezetésre, és balesetet szenved. A kórházban tér magához, de a rejtélyes dolgok még mindig nyugtalanítják. Így hát lábadozás közben elkezd nyomozni, hogy megfejtse ki vagy mi áll mindezek hátterében.

Az idéző

A sikeres fotómóvész Shawn Burnett feleségével él nyugodt otthonukban, újszülött babájukat várva. Mikor Helen váratlanul elvetél, Shawn beleegyezik, hogy vidékre költözzenek egy régi házba, ahol a nyugodt körülmények között felesége összeszedheti magát. Nem sokkal megérkezésük után a házban különös események sora történik. Shawn nyomozni kezd és hamarosan meggyőződésévé válik, hogy a házat kísértet lakja. Feleségének nem szól, mivel nem szeretné, hogy labilis idegállapota még rosszabbra forduljon. Amikor Helen újra terhes lesz, megkezdődik Shawn küzdelme a gonosszal, születendő gyermekéért és szeretett feleségéért....

SzexParazita avagy A Gyilkos Punci

Három túrázó a világ végén talál egy hungarocell dobozt, amit rögvest ki is nyitnának, ha nem figyelmeztetné őket egy ízlésficamban szenvedő, meglátásom szerint farsangi bálról szökött idegen: vigyázat, gyilkos lény van bent! Csajszikám bátran ráül a dobozra, hogy bent tartsa a harcsaszerű, de piranhára is hasonlító lényt, de az kiszabadul és behatol a lányba?
Hasonló helyen lerobban egy csapat izgatott (értsd: kefélni vágyó) fiatal kocsija, így gyalog indulnak tovább. Kerekerdő közepén találnak egy elhagyatott, látszólag lezárt épületet, amit buliból kinyitnak és bevackolják magukat. Míg egyesek előjátékot folytatnak, addig egy csaj egész véletlenül kinyit egy hűtőt és felolvasztja az elején említett csajt, testében a lénnyel. Egy szexuális fürdő közepette aztán kisiklik a szörny a lány nemi szerven keresztül, bele a másikba. Látszólag semmi baja nem lesz, mert a következő pillanatban már keféli egyik barátjával, míg a szex-parazita egy szoft-pornós jelenet közben le nem harapja a csávó dákóját, aztán újabb partnert keres? Igazából ennyi lenne a sztori; van még benne pár meztelenkedés, leszbikus jelenet meg néhány újabb leharapott pénisz?

Nyolc Préda

A híres-hírhedt grizzly medve csak Alaszkában, Kanadában, azaz Észak-Amerikában fordul elő. Az igen elterjedt barna medve egyik alfaja. Nehezen megközelíthető hegyvidéken, sűrű erdőségekben szinte "remeteként" él. Nagyság: álló helyzetben 2 m, Testtömeg: 300-350 kg között. És most képzeljünk el 8 fiatal utazót, akikre a Grizzly rátámad. És hogy mi marad belőlük? Az a filmből kiderül... de azt már most elárulhatjuk, hogy nem sok.

Végső állomás 4

Nick néhány haverjával egy autóversenyen lazít a hétvégén, amikor egy versenyautó óránként kétszáz kilométeres sebességgel a nézők közé csapódik. Elképesztő mészárlást végez: van, aki elég a robbanásban, van, aki darabokra szakad, egy lányt pedig egy elszabadult kerék fejez le. A pánikban menekülő közönségre végül rászakad a lelátó… Nick álmában. A srác felébred, és még idejében odaér a stadion bejáratához, hogy meggyőzze az álmában szereplő barátait: ne menjenek be a stadionba. A katasztrófa bekövetkezik, de ők mégis megússzák a szörnyű véget. Ám a halál nem szereti a rögtönzést, és nem engedi, hogy kifogjanak raja: a nyomukba ered, és egyenként kaszálja le őket.

A sötétség 30 napja

 
A film az alaszkai Barrow nevű elszigetelt kisvárosban játszódik, az északi félteke egyik legészakibb pontján; ami évente egyszer egy egész hónapra teljesen sötétségbe burkolózik. Amíg a legtöbb helyi lakos délnek veszi az irányt a télen, egy csoportnyi rejtélyes idegen bukkan fel a kisvárosban: vérszomjas vámpírok, készen arra, hogy – kihasználva a totális sötétséget – lakmározzanak Barrow polgáraiból. Az éjszakának nem akar vége szakadni, Eben sheriff és elhidegült felesége, Stella pedig minden tőlük telhetőt megtesz, hogy a túlélők egyre fogyatkozó csoportjával együtt kitartsanak a Nap első sugaráig.

A horda 

Február 10-én mutatták be Franciaországban a La Horde zombifilmet. A történet Párizsban játszódik, négy korrupt zsaru egy csapatnyi gyilkost üldöz, akik kinyírták társukat. A bandát sikerült beszorítani egy épületbe, ahol heves tűzharcba bocsátkoznak, ám hirtelen vérszomjas alakok támadnak rájuk, a túlélők a tetőre menekülnek, ahol azt veszik észre, hogy az utcákon káosz uralkodik, zombiszerű lények mászkálnak mindenhol és az egész város lángokban áll.
Igazából könnyen előfordulhat hogy valaki(k)nek ismerös lenne az alapsztori.De!!Ne feledjünk el egy horrornál nagyon fontos tényezőt: francia muviról van szó.Márpedig a franciák nem fukarkodnak,ha vérről,brutalitásról, vagy igazán odab@szós filmről van szó. Elég ha említem a Martyrs, Inside, Frontiere's, Mutants remekműveket. Ez a film remek folytatása az említett alkotásoknak, brutális és villámgyors zombik, remek mészárlások, vér, vér... egyszóval horror rajongóknak ajánlott!

Az árvaház

Laura árvaházban nevelkedett, és nagyon kellemes emlékei vannak életének ezen szakaszáról. Felnőttként párjával együtt visszatér, és megvásárolja az árvaházat azzal az elképzeléssel, hogy felújítja és ismét megnyitja az elhagyatott gyermekek számára. Kisfia azonban hamarosan furcsán kezd viselkedni, először képzeletbeli barátai lesznek, majd nyoma veszik. A nő kétségbeesetten akarja megtalálni fiát és közben rájönni a rejtély nyitjára.

A ház

Évekkel ezelőtt amikor kislányuk meghalt egy tragikus balesetben, Jack és Stephanie falat építettek szívük köré. De a bennük rejlő sötétség belopódzott a falak közé is a házban ahol éltek.
Bebörtönözve a horror házában Jack és Stephanie arra kényszerülnek, hogy egy egy éjszakás életre-halálra szóló játékot játszanak egy őrült gyilkossal ... és egymással. Amikor szemtől szembe kerülnek a gonosszal, rájönnek, hogy ki is az valójában.

Imago Mortis

A Faun labirintusa és az Árvaház producereitől és a [REC] fogatókönyvírójától. Jól hangzik? Szerintem teljesen, csak az a kérdés, hogy tudják-e tartani az általuk felállított minőséget és ismét egy jó filmet tesznek-e le az asztalra?
Az 1600-as években Girolamo Fumagalli rájött arra, hogy egy halott ember szemgolyójából meg tudja állapítani az illetőnek mi volt az, amit a halál beállta előtt pontosan látott. Napjainkban egy európai suli professzora ugyanezt a technikát használja, mikor különféle gyilkosságok történnek a környéken.
A film a filmfőiskolában játszódik, de ezúttal nem csak helyszínként funkcionál majd, hanem a történet szerves része lesz maga a film, a fényképezés, vagyis a rögzített valóság. Némi természetfeletti, kis nyomozgatás, titkok leleplezése, kosztümös flashback és persze véres gyilkosságok. Ígéretes...

Túlélni a holtakat

 69 éves horrormágus George A. Romero továbbra is ontja magából a filmeket. Legújabb zombifilmje egy USA partjainál fekvő szigeten játszódik, ahol a lakóknak zombikkal kell megküzdeniük, miközben megpróbálják megtalálni a gyógyszert az elzombisodás visszacsinálására, hogy visszakaphassák szeretteiket.Visszatérnek a katonáink, akiket a Diary of The Deadben már láthattunk, ők rabolták ki kamerás utazóinkat menet közben, és megismerhetünk egy szigetnyi lakost, no meg az ott élő két család között zajló viszályt, mely a film alaptémájául is szolgál. A videó megtekintése, 16 éven aluliak számára nem ajánlott! Rendező: George A. Romero. Amerikai premier: 2010.

Babaköszöntő

Négy lány, akik egykor osztálytársak voltak, összegyűlnek, hogy megünnepeljék egyikük terhességét. A találkozó helyszínéül a várostól egy óra járásra lévő kis vidéki házat választották. Már nagyon rég nem találkoztak egymással így nem is sejtik, hogy egyikük egy olyan bűnt követett el, amely alapjaiban rendítheti meg négyük barátságát. Erre a sötét titokra nem sokkal érkezésük után fény derül, a lányok pedig egyesével brutális gyilkosság áldozataivá válnak. Hamarosan a babaköszöntő egy rémálom buliba csap át….

Végzetes kitérő

Egy helybelieket és turistákat szállító ütött-kopott busz felborul Brazília dzsungelének egyik kanyargós útján. A utasok mindegyike kimenekül. A fiatal, huszonéves utazók egy távoli, tengerparti városban rekednek, ahol lassan felfedezik, hogy a strandok fehér homokja és a buja dzsungelek egyre sötétebb, nyugtalanítóbb titkokat rejtenek. Ahogy egyre beljebb kerülnek a dzsungelbe, annál rémisztőbb dolgok történnek velük. A titkok sokasodnak és az egész út rémálommá válik. 

Ne kiálts vérfarkast!

Amikor egy kisváros lakosai kezdenek sorban eltünni, akkor egy fiatal lánynak az a gyanúja támad, hogy új szomszédjának valami módon köze lehet a dologhoz. Miközben megszállottan kutatja a férfi viselkedését, észre sem veszi, hogy a férfi is figyeli őt.

javasold másnak is
Csatlakoz hozzánk
Film kereső
Szavazás
Az oldalon
2011 film előzetes
Hirdessen itt